Mainos
Mainos

Jauhelihapihvit porkkanamuhennoksen kera

Maijan ohjeella onnistut varmasti maukkaiden jauhelihapihvien teossa! Porkkanamuhennos on pirteä lisäke kaikille liharuoille. Se valmistuu nopeasti ja helposti.

3 rkl korppujauhoja

1 dl vettä, kermaa, kermaviiliä tai soijakermaa

2 rkl öljyä

1 sipuli hienonnettuna

400g sika-nautajauhelihaa

1 kananmuna

suolaa

jauhettua maustepippuria

paistamiseen: öljyä

Valmistusohje

Sekoita korppujauhot sekä neste ja anna turvota. Kuullota öljyssä sipuli ja jäähdytä. Sekoita joukkoon loput aineet ja muotoile pihveiksi.

Paista pannulla kauniin ruskeiksi ja jälkikypsennä tarvittaessa uunissa 200 asteessa noin viidestä kymmeneen minuuttiin. Voit myös jälkikypsentää paistinpannulla miedolla lämmöllä kannen alla.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.