Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Jauhelihalla ja pekonilla täytettyä kesäkurpitsaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valitse isohko kesäkurpitsa, niin puolikas riittää yhdelle hengelle. Tämän ruokalajin voit valmistaa myös useammalle ruokailijalle.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Ainekset

  • Kahdelle

Raaka-aineet

  • 1 kesäkurpitsa
  • 250 g sika-nautajauhelihaa
  • 1 rkl korppujauhoja
  • 1 dl kermaa
  • ½ pkt kuutioitua pekonia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 pieni keltasipuli
  • 1 maustemitta jauhettua korianteria
  • ½ dl juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan ja koverra sisus pois. Suolaa kesäkurpitsanpuolikkaat ja laita puolikkaat uunivuokaan. Paista uunissa ilman täytettä n. 15 minuuttia.

2. Anna korppujauhojen turvota kermassa hetki. Lisää jauheliha, pekoni, suola ja pippuri. Raasta sipuli ja kääntele täytteeseen korianterin kera.

3. Täytä kesäkurpitsanpuolikkaat ja ripottele päälle juustoa. Paista valmiiksi uunin alatasolla n. 35 minuuttia.

Lisää aiheesta:

Kurpitsa-uunifetapastaSienitäytteinen kesäkurpitsaKesäkurpitsaa provencelaisella täytteelläPaprikaa ja kananmaksaaJauhelihalla täytetyt kesäkurpitsatKesäkurpitsa moussaka
Täytetty kesäkurpitsaKananmunatonSadonkorjuuPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Täytetty kesäkurpitsa
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Chilillä maustetut kesäkurpitsarullat

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Fleur de courgette

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Vuohenjuustolla täytetyt kesäkurpitsat

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    "Kesäkurpitsavoileipä" paprikariisillä

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Riisillä ja linsseillä täytetty kesäkurpitsa