Jauhelihakeitto
Mitä jauhelihasta voi tehdä? Vaikkapa tätä herkullista jauhelihakeittoa. Keitto saa makua kaalista, soijasta ja dijonsinapista.
Neljälle
- 300 g naudan- tai sika-nautajauhelihaa
- 2 keltasipulia, viipaleina
- 1 lohko keräkaalia, noin 200 g, suikaleina
- 2 rkl dijonsinappia
- 1 laakerinlehti
- 2 naudanliemikuutiota
- 10-12 dl vettä
- 1 maustemitta mustapippuria
- kiinalaista soijaa
- hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Ruskista jauheliha voissa padassa. Lisää kaalit ja sipulit ja paista hetki. Lisää sinappi, laakerinlehti, liemikuutiot ja vesi.
2. Keitä soppaa hiljalleen 20-25 minuuttia. Mausta soijalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla. Ripottele päälle persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka