Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Jauheliha-juurescannellonit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4 annosta

  • 8-12 cannelloni-putkea
  • 1 annos jauhelihakastiketta
  • 1 porkkana
  • 1 palsternakka
  • 150 g juuriselleriä
  • 1 sipuli
  • 2 appelsiinia
  • 2 rkl voita
  • 3 rkl hunajaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Täytä cannelloni-putket jauhelihakastikkeella.

2. Leikkaa juurekset kuutioiksi ja hienonna sipuli. Purista appelsiinien mehu ja raasta kuoret. Kypsennä/kuullota juureksia ja sipulia hunajassa ja voissa. Lisää appelsiinimehu ja kuoriraaste ja mausta suolalla ja pippurilla.

3. Kaada juurekset ja liemi cannellonien päälle. Paista 175-asteisessa uunissa 40 minuuttia. Ota välillä vuoka uunista ja valele cannelloneja paistoliemellä.

Appelsiini ja hunaja antavat tälle täyttävälle ruoalle uusia makuvivahteita. Valmistuksessa on monta vaihetta, jotka vievät oman aikansa. Raikkaasti appelsiinilta maistuvat juurekset kuitenkin palkitsevat vaivannäön.

Lisää aiheesta:

Paistettua ankanrintaa siiderikastikkeellaPasta-juuresgratiiniNaudanlihaa ja nuudeleitaJuuresgratiini pekonillaPorsaanfileetä mandariinikastikkeellaVegepyttipannu linsseillä
CannellonitLiharuokaPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Cannellonit
  • 18.02.201300:00
    Pastat ja nuudelit

    Rapucannellonit ja kuohuva hummerikastike

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Gratinoidut jauhelihatäytteiset cannellonit

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Jauhelihatäytteiset cannellonit

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Jauheliha-juurescannellonit

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Jauhelihatäytteiset cannellonit