Jättiläisvoileipä
Välillä tekee mieli oikein suurta voileipää - kunnon täytteillä!
Yhdelle
- 2 viipaletta maalaisleipää
- 4 rkl philadelphiajuustoa
- hieman puristettua valkosipulia
- hieman hienonnettua chiliä
- 2 viipaletta savukinkkua
- 8 viipaletta salamia
- 4 viipaletta emmentaljuustoa
- 1 porkkana
- ½ suolakurkku
- vihreää salaattia
Valmistusohje
1. Kuori porkkana ja leikkaa siitä muutama pitkä, ohut suikale perunankuorimaveitsellä. Halkaise chili pituussuuntaan, poista siemenet ja hienonna pala hedelmälihaa. Purista philadelphiajuustoon hieman valkosipulia ja lisää chili, sekoita.
2. Paahda leipäviipaleet ja voitele toinen maustetulla tuorejuustolla. Laita päälle kinkkua, porkkanaa, salamia ja emmentaljuustoa. Laita päälle toinen leipäviipale ja purista kevyesti yhteen.
3. Tarjoile salaatinlehden ja suolakurkun kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti