Jättiläisvoileipä

Välillä tekee mieli oikein suurta voileipää - kunnon täytteillä!

Yhdelle

  • 2 viipaletta maalaisleipää
  • 4 rkl philadelphiajuustoa
  • hieman puristettua valkosipulia
  • hieman hienonnettua chiliä
  • 2 viipaletta savukinkkua
  • 8 viipaletta salamia
  • 4 viipaletta emmentaljuustoa
  • 1 porkkana
  • ½ suolakurkku
  • vihreää salaattia

Valmistusohje

1. Kuori porkkana ja leikkaa siitä muutama pitkä, ohut suikale perunankuorimaveitsellä. Halkaise chili pituussuuntaan, poista siemenet ja hienonna pala hedelmälihaa. Purista philadelphiajuustoon hieman valkosipulia ja lisää chili, sekoita.

2. Paahda leipäviipaleet ja voitele toinen maustetulla tuorejuustolla. Laita päälle kinkkua, porkkanaa, salamia ja emmentaljuustoa. Laita päälle toinen leipäviipale ja purista kevyesti yhteen.

3. Tarjoile salaatinlehden ja suolakurkun kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!