Marinoi lohi suolalla, riisiviinietikalla ja seesamiöljyllä. Laita jääkaappiin. Leikkaa inkivääri lastuiksi mandoliinilla ja kiehauta 1dl riisiviinietikassa, jossa on 1rkl ruokosokeria. Laita liemessä jäähtymään.
Siivuta ohueksi mandoliinilla keltajuuret ja valmista juurikkaille riisiviinietikasta, limestä, seesamiöljystä ja misosta kastike. Lisää suolaa maun mukaan.
Paista pannulla seesamiöljyssä ja valkosipulissa neulapavut sekä viipaloitu osterivinokas.
Kokoa boxin kahteen laatikkoon salaatti thaibasilikasta ja silmusalaatista. Laita kastikkeeksi keltajuurten lientä. Kiehauta teriyakikastiketta varten kattilassa soijaa 2dl  ja valkosipulia 1 kynsi paloiteltuna sekä ruokosokeria 3-4rkl ja viinietikkaa 1rkl ja 1 limen menu. Jäähdytä teriyakikastike.

