1. Kastike: Kuori sipuli ja lohko se. Kuori porkkana ja paloittele. Kiehauta riistafondi sipulin, porkkanan ja persiljanoksien kanssa, lisää tomaattipyree, katajanmarjat ja timjami. Keitä, kunnes noin puolet on jäljellä. Siivilöi tiheällä siivilällä ja lisää kerma. Mausta konjakilla ja pihlajanmarjahyytelöllä. Pidä kastike lämpimänä.
2. Jäniksensatulat: Kuumenna uuni 275 asteeseen ja laita grillivastukset päälle. Poista varovasti kalvot jäniksensatuloiden yläpinnalta fileerausveitsellä. Hiero lihoihin suolaa ja pippuria ja peitä satulat pekoniviipaleilla. Pane paistoritilä uunipannun päälle ja satulat ritilälle. Paista uunissa, kunnes lihan sisälämpötila on 63 astetta, se vie noin 10 minuuttia. Kääri satulat alumiinifolioon ja anna vetäytyä 10 minuuttia. Leikkaa sitten fileet irti ja pidä ne lämpiminä.

