Julkaistu
Tortillaleipiä ei käytetä pelkästään tacoihin – tässä niistä tehdään herkullinen jälkiruoka.
Neljälle
- 2 omenaa
- 1 persikka
- 1 rkl voita
- 1 tl raakaruokosokeria
- 1 tl kanelia
- 1 tl puristettua sitruunamehua
- 6 pientä tortillaleipää
- 30 g voita
- 1 dl ricottaa
- 2 rkl voita
Valmistusohje
1. Viipaloi omenat ja persikka ohuesti, paista ne voissa raakaruokosokerin, kanelin ja sitruunamehun kera.
2. Levitä tortillaleiville voita. Sekoita ricotta ja sokeri. Levitä seos tortillaleipien toiselle puolelle, laita leipien väliin omenaa ja persikkaa ja laita leivät yhteen.
3. Paista quesadillat voissa molemmin puolin, leikkaa paloiksi ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.