Jälkiruokaquesadillat
Julkaistu
Tortillaleipiä ei käytetä pelkästään tacoihin – tässä niistä tehdään herkullinen jälkiruoka.
Neljälle
- 2 omenaa
- 1 persikka
- 1 rkl voita
- 1 tl raakaruokosokeria
- 1 tl kanelia
- 1 tl puristettua sitruunamehua
- 6 pientä tortillaleipää
- 30 g voita
- 1 dl ricottaa
- 2 rkl voita
Valmistusohje
1. Viipaloi omenat ja persikka ohuesti, paista ne voissa raakaruokosokerin, kanelin ja sitruunamehun kera.
2. Levitä tortillaleiville voita. Sekoita ricotta ja sokeri. Levitä seos tortillaleipien toiselle puolelle, laita leipien väliin omenaa ja persikkaa ja laita leivät yhteen.
3. Paista quesadillat voissa molemmin puolin, leikkaa paloiksi ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti