Jääkarpalot ja kuumaa kinuskikastiketta

Ainekset

  • pakastekarpaloita
  • 2 rkl tomusokeria
  • 2 dl kermaa
  • 1 ½ dl fariinisokeria
  • nokare voita

Valmistusohje

Sekoita kattilassa kerma ja fariinisokeri. Keitä tasaisella lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee. Ota kattila pois levyltä ja sekoita joukkoon voi. Pyöritä jääkarpalot tomusokerissa ja tarjoile kuuman kinuskikastikkeen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.