Jääkarpalot ja kuumaa kinuskikastiketta
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- pakastekarpaloita
- 2 rkl tomusokeria
- 2 dl kermaa
- 1 ½ dl fariinisokeria
- nokare voita
Valmistusohje
Sekoita kattilassa kerma ja fariinisokeri. Keitä tasaisella lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee. Ota kattila pois levyltä ja sekoita joukkoon voi. Pyöritä jääkarpalot tomusokerissa ja tarjoile kuuman kinuskikastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa