Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Jääkaapintyhjennysmunakas

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Davidin mielestä ruokia ei saa kohdella kaltoin. Jääkaapintyhjennys-munakas on monen vihanneksenkin pelastaja. Tämä resepti on todella helppo tehdä.

  • Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka

4 hengelle

  • 5 munaa
  • 1 kuorittu
  • ohueksi viipaloitu peruna
  • 1 ohueksi viipaloitu punainen paprika
  • 1 ohueksi viipaloitu sipuli
  • 1 kuppi raastettua grana-padano -juustoa
  • 4 ruokalusikallista neitsytoliiviöljyä
  • suolaa maustamiseen

Valmistusohje

Muutama minuutti vain ja herkullinen ja ravitseva ateria on valmis. Se kelpaisi kuninkaallisellekin.

- Sekoita munat ja grana-padano -juusto kulhossa. Mausta suolalla.

- Kuumenna oliiviöljy tarttumattomalla pannulla. Lisää perunat, paprikat ja sipulit, ja keitä niitä viisi minuuttia, tai niin kauan kunnes vihannekset ovat pehmeitä.

- Kaada munaseos paistinpannulle. Hajota seos haarukalla tasaiseksi.

- Paista noin 3-4 minuuttia kannen alla. Käännä munakas varovasti ympäri ja keitä toiset kaksi minuuttia. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä.

Lisää aiheesta:

KananmaksapyttipannuKalaa kookos-sipulikastikkeessaJogurttiperunatKurpitsakeittoTortilla EspañolaRanskalainen perunagratiini
MunakasGluteenitonKasvisruokaVälipalatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Munakas
  • 31.08.202412:00
    Kalaruoka

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen peruna-ruusukaalimunakas espanjalaiseen tapaan ja rapeaa kalaa

  • 24.08.202412:00
    Sushi

    Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan maki-sushimunakasrullat

  • 18.03.202311:30
    Välipalat

    Harri Syrjäsen pekoni-paprikamunakas

  • 14.02.202314:03
    Nopeat ja helpot

    Mikromunakas

  • 29.01.202317:30
    Kasvismunakas

    Harri Syrjäsen texmex-munakas