Jääkaapintyhjennysmunakas
Davidin mielestä ruokia ei saa kohdella kaltoin. Jääkaapintyhjennys-munakas on monen vihanneksenkin pelastaja. Tämä resepti on todella helppo tehdä.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
4 hengelle
- 5 munaa
- 1 kuorittu
- ohueksi viipaloitu peruna
- 1 ohueksi viipaloitu punainen paprika
- 1 ohueksi viipaloitu sipuli
- 1 kuppi raastettua grana-padano -juustoa
- 4 ruokalusikallista neitsytoliiviöljyä
- suolaa maustamiseen
Valmistusohje
Muutama minuutti vain ja herkullinen ja ravitseva ateria on valmis. Se kelpaisi kuninkaallisellekin.
- Sekoita munat ja grana-padano -juusto kulhossa. Mausta suolalla.
- Kuumenna oliiviöljy tarttumattomalla pannulla. Lisää perunat, paprikat ja sipulit, ja keitä niitä viisi minuuttia, tai niin kauan kunnes vihannekset ovat pehmeitä.
- Kaada munaseos paistinpannulle. Hajota seos haarukalla tasaiseksi.
- Paista noin 3-4 minuuttia kannen alla. Käännä munakas varovasti ympäri ja keitä toiset kaksi minuuttia. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan