Italialainen voileipä
Julkaistu
Kuumat voileivät maistuvat vaikkapa saunaillan päätteeksi.
2 annosta
- 4 viipaletta pehmeää hiivaleipää
- 4 salaatinlehteä
- 90 g Saclà alla Genovese pestokastiketta
- 60 g tuorejuustoa
- 2 siivua mozzarellaa
- 1 siivu Brie-juustoa
- 2 ohutta siivua kananrintaa
- Lanfanchi Extra Virgin Oliiviöljyä
- Rajamäen valkoista balsamicoa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Sekoita pestokastike ja tuorejuusto keskenään. Levitä kahdelle leipäviipaleelle.
Levitä yhdelle leivälle mozzarella, tomaatit, suola, pippuri sekä ripaus oliiviöljyä. Päällystä toinen leipä kanalla, briellä ja muutamalla tipalla valkosiia balsamicoa. Peitä leipäviipaleella ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti