Italialainen voileipä
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5662254/landscape16_9/515/290/216a3acdfff9a0b06a7c596c19eeccbe/CV/italialainenvoileipa-8002.jpg)
Julkaistu
Kuumat voileivät maistuvat vaikkapa saunaillan päätteeksi.
2 annosta
- 4 viipaletta pehmeää hiivaleipää
- 4 salaatinlehteä
- 90 g Saclà alla Genovese pestokastiketta
- 60 g tuorejuustoa
- 2 siivua mozzarellaa
- 1 siivu Brie-juustoa
- 2 ohutta siivua kananrintaa
- Lanfanchi Extra Virgin Oliiviöljyä
- Rajamäen valkoista balsamicoa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Sekoita pestokastike ja tuorejuusto keskenään. Levitä kahdelle leipäviipaleelle.
Levitä yhdelle leivälle mozzarella, tomaatit, suola, pippuri sekä ripaus oliiviöljyä. Päällystä toinen leipä kanalla, briellä ja muutamalla tipalla valkosiia balsamicoa. Peitä leipäviipaleella ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka