Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Iso Lindströminpihvi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Monen pienen pihvin sijasta voit paistaa mehukkaan, kunnonkokoisen pihvin henkilöä kohti. Tarjoile heti keitettyjen perunoiden ja ruskean kastikkeen kera.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 400 g naudan jauhelihaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 rkl korppujauhoja
  • ½ dl maitoa
  • ½ keltasipuli
  • 1 kylmä, keitetty peruna
  • punajuuria
  • 1 rkl kapriksia
  • voita paistamiseen

Tarjoiluun

  • keitettyjä perunoita
  • ruskeaa kastiketta

Valmistusohje

1. Anna korppujauhojen turvota maidossa ainakin 10 minuuttia. Kuori ja hienonna sipuli, paista se pannulla öljyssä. Kuutioi peruna ja punajuuret pieniksi, hienonna kaprikset. Sekoita suola jauhelihaan. Tee jauhelihataikina kaikista aineksista, lisää punajuuret viimeiseksi.

2. Muotoile jauhelihataikinasta 4 tasaista pihviä ja paista ne pannulla keskilämmöllä. Näitä pihvejä ei pidä paistaa läpikypsiksi jolloin ne maistuvat parhaalta ja mehukkailta. Silloin lihan sisälämpötila on n. 70 astetta.

Lisää aiheesta:

Pannupihvi ja sipuliliemiVatkuliItalialaiset lihapullat tagliatellelläLindströminpihvitKlassinen LindströminpihviKalopsi keitetyillä perunoilla
LindströminpihviKananmunatonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Lindströminpihvi
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Pienet lindströminpihvit kermakastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Iso Lindströminpihvi

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lindströmin pihvit ja porkkana-aprikoosiraaste

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lindströmin pihvit ja porkkana-aprikoosiraaste

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lindströminpihvit