Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä raparperia ja mozzarellaa
Julkaistu
Tässä annoksessa tutut italialaiset maut saivat rinnalleen suomalaisen kesäherkun, raparperin. Kokeile ja ihastu!
4 annosta
- 5-6 pitkää ohutta vartta raparperia
- 10-12 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
- 200 g mozzarellaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl balsamicoa
- ripaus mustapippuria
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
Puolita ja kuori raparperin varret. Kääri niiden ympärille kinkkuviipaleet. Grillaa niin, että raparperi pehmenee ja kinkku rapsakoituu. Nostele raparperit vadille ja lisää päälle burrata. Valuta pinnalle oliiviöljy ja balsamico, viimeistele mustapippurilla ja tuoreella basilikalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa