Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä raparperia ja mozzarellaa
Tässä annoksessa tutut italialaiset maut saivat rinnalleen suomalaisen kesäherkun, raparperin. Kokeile ja ihastu!
4 annosta
- 5-6 pitkää ohutta vartta raparperia
- 10-12 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
- 200 g mozzarellaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl balsamicoa
- ripaus mustapippuria
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
Puolita ja kuori raparperin varret. Kääri niiden ympärille kinkkuviipaleet. Grillaa niin, että raparperi pehmenee ja kinkku rapsakoituu. Nostele raparperit vadille ja lisää päälle burrata. Valuta pinnalle oliiviöljy ja balsamico, viimeistele mustapippurilla ja tuoreella basilikalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen tonnikala-nachopelti