Illallinen äidille: Ville Husson pääruoka: Pelipäivän pasta

Illallinen_aidille_S2_eps10_paaruoka
MTV Oy/ Ira kuvaaja

Ville Husso valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.

Ainekset

  • Pasta bolongnese
  • 400g naudan jauheliha
  • 2 sellerin vartta
  • 2 porkkanaa
  • 2 valkosipulia
  • 2 sipulia
  • Rypsiöljy
  • mustapippuri
  • paprikaa
  • sormisuolaa
  • 2prk Mutti Parma, kuorittu tomaattisäilyke
  • vesi
  • 1pkt spagettia
  • merisuolaa
  • parmesaanijuustoa

Valmistusohje

Kuori ja pilko vihannekset pieniksi kuutioikis, paitsi selleri ohueksi siivuksi. Kuullota vihannekset kuumalla pannulla rypsiöljyssä, mutta älä ruskista. Siirrä vihannekset sivuun ja paista naudan jauheliha. Lisää kuullotetut vihannekset jauhelihan joukkoon. Mausta pippurilla, suolalla ja paprikajauheella. Lisää joukkoon kuoritut purkkitomaatit, liraus vettä ja anna keittyä noin 30 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita ja suolaa.

Keitä spagetti reilusti suolatussa vedessä.

Sekoita kastike keitettyjen pastojen joukkoon ja sekoita. Kasaan annokset lautaselle ja raasta päälle parmesaanijuustoa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja