Mainos

Illallinen äidille: Ville Husson pääruoka: Pelipäivän pasta

Ville Husso valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.

Pasta bolongnese

400g naudan jauheliha

2 sellerin vartta

2 porkkanaa

2 valkosipulia

2 sipulia

Rypsiöljy

mustapippuri

paprikaa

sormisuolaa

2prk Mutti Parma, kuorittu tomaattisäilyke

vesi

1pkt spagettia

merisuolaa

parmesaanijuustoa

Valmistusohje

Kuori ja pilko vihannekset pieniksi kuutioikis, paitsi selleri ohueksi siivuksi. Kuullota vihannekset kuumalla pannulla rypsiöljyssä, mutta älä ruskista. Siirrä vihannekset sivuun ja paista naudan jauheliha. Lisää kuullotetut vihannekset jauhelihan joukkoon. Mausta pippurilla, suolalla ja paprikajauheella. Lisää joukkoon kuoritut purkkitomaatit, liraus vettä ja anna keittyä noin 30 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita ja suolaa.

Keitä spagetti reilusti suolatussa vedessä.

Sekoita kastike keitettyjen pastojen joukkoon ja sekoita. Kasaan annokset lautaselle ja raasta päälle parmesaanijuustoa.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja