Illallinen äidille: Ville Husson pääruoka: Pelipäivän pasta

Illallinen_aidille_S2_eps10_paaruoka
MTV Oy/ Ira kuvaaja

Ville Husso valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.

Ainekset

  • Pasta bolongnese
  • 400g naudan jauheliha
  • 2 sellerin vartta
  • 2 porkkanaa
  • 2 valkosipulia
  • 2 sipulia
  • Rypsiöljy
  • mustapippuri
  • paprikaa
  • sormisuolaa
  • 2prk Mutti Parma, kuorittu tomaattisäilyke
  • vesi
  • 1pkt spagettia
  • merisuolaa
  • parmesaanijuustoa

Valmistusohje

Kuori ja pilko vihannekset pieniksi kuutioikis, paitsi selleri ohueksi siivuksi. Kuullota vihannekset kuumalla pannulla rypsiöljyssä, mutta älä ruskista. Siirrä vihannekset sivuun ja paista naudan jauheliha. Lisää kuullotetut vihannekset jauhelihan joukkoon. Mausta pippurilla, suolalla ja paprikajauheella. Lisää joukkoon kuoritut purkkitomaatit, liraus vettä ja anna keittyä noin 30 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita ja suolaa.

Keitä spagetti reilusti suolatussa vedessä.

Sekoita kastike keitettyjen pastojen joukkoon ja sekoita. Kasaan annokset lautaselle ja raasta päälle parmesaanijuustoa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!