Illallinen äidille: Veronica Verhon alkuruoka ihastuttaa: "Kyl tatti o ain tatti"
Veronica Verho valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.
Ainekset
- Herkkutattikeitto
- Noin ½ kg tuoreita tai pakastettuja herkkutatteja
- 1 valkosipulin kynsi
- 2 salottisipulia
- Voita paistamiseen
- Mustapippuria
- Suolaa
- 7dl valmista kasvislientä
- 2dl kuohukermaa
- 2dl täysmaitoa
Valmistusohje
Viipaloi sipulit suikaleiksi ja tatit isoiksi lohkoiksi. Paista pitkään voissa pannulla miedolla lämmöllä. Mausta pippurilla ja suolalla. Lisää joukkoon kasvisliemi ja keitä noin 20 minuuttia. Lisää lopussa kerma sekä maito ja kuumenna. Soseuta keitto samettiseksi tehosekoittimella ja kaada annoskulhoihin. Voit koristella keiton tuoreilla yrteillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje