Illallinen äidille: Veronica Verhon alkuruoka ihastuttaa: "Kyl tatti o ain tatti"

Illallinen_aidille_S2_eps2_alkuruoka_006
MTV Oy/ Ira kuvaaja

Veronica Verho valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.

Ainekset

  • Herkkutattikeitto
  • Noin ½ kg tuoreita tai pakastettuja herkkutatteja
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 salottisipulia
  • Voita paistamiseen
  • Mustapippuria
  • Suolaa
  • 7dl valmista kasvislientä
  • 2dl kuohukermaa
  • 2dl täysmaitoa

Valmistusohje

Viipaloi sipulit suikaleiksi ja tatit isoiksi lohkoiksi. Paista pitkään voissa pannulla miedolla lämmöllä. Mausta pippurilla ja suolalla. Lisää joukkoon kasvisliemi ja keitä noin 20 minuuttia. Lisää lopussa kerma sekä maito ja kuumenna. Soseuta keitto samettiseksi tehosekoittimella ja kaada annoskulhoihin. Voit koristella keiton tuoreilla yrteillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja