Mainos

Illallinen äidille: Veronica Verhon alkuruoka ihastuttaa: "Kyl tatti o ain tatti"

Veronica Verho valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.

Herkkutattikeitto

Noin ½ kg tuoreita tai pakastettuja herkkutatteja

1 valkosipulin kynsi

2 salottisipulia

Voita paistamiseen

Mustapippuria

Suolaa

7dl valmista kasvislientä

2dl kuohukermaa

2dl täysmaitoa

Valmistusohje

Viipaloi sipulit suikaleiksi ja tatit isoiksi lohkoiksi. Paista pitkään voissa pannulla miedolla lämmöllä. Mausta pippurilla ja suolalla. Lisää joukkoon kasvisliemi ja keitä noin 20 minuuttia. Lisää lopussa kerma sekä maito ja kuumenna. Soseuta keitto samettiseksi tehosekoittimella ja kaada annoskulhoihin. Voit koristella keiton tuoreilla yrteillä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja