Mainos

Illallinen äidille: Tuunattu tiramisu – Joanna Kuvaja

Joanna Kuvaja valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.

Tiramisu

  • 2 1/2 dl espressoa tai vahvaa kahvia
  • 1/2 dl amaretto likööriä
  • 1 dl sokeria
  • 2dl kuohukermaa
  • 200 g mascarpone
  • 200 g savoiardikeksejä
  • Pinnalle
  • 1/4 d lkaakaojauhetta

Valmistusohje

TIRAMISU: Asettele keksit lautaselle ja kaada kuuma vahva kahvi keksien päälle. Anna imeytyä ja jäähtyä.

Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää mascarpone kevyesti käännellen joukkoon. Jos vaahdosta tulee liian jäykkää lisää loraus kermaa joukkoon ja sekoita kevyesti käännellen. Mausta vaahto sokerilla ja amareotto liköörillä.

Kasaa annos lautaselle keoksi niin, että pohjalle tulee kostutetut keksit ja lusikoi päälle vaahtoa. Voit tehdä halutessasi kaksikin kerrosta. Lopuksi siivilöi kaakoajauhe keon päälle.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja