Illallinen äidille: Martinan alkuruoka: Green, green, green

Martina 3_alkuruoka_004
MTV Oy/ Ira kuvaaja

Martina Aitolehti valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.

Ainekset

  • Tomaatti-parsa salaatti
  • 5 tankoparsaa
  • 1 iso tomaatti
  • oliiviöljyä
  • sormisuolaa
  • pieni nippu tuoretta rakuunaa

Valmistusohje

Poista parsoista juuripääty. Viipaloi tankoparsa pieneksi, poista tomaatista siemenet ja leikkaa kuutioiksi. Hienonna rakuuna ja yhdistä ainekset. Mausta oliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja sitruunan mehulla.

Tarjoile Fenkolikeitto tomaatti-parsasalaatin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja