Illallinen äidille: Martinan alkuruoka: Green, green, green
Julkaistu
Martina Aitolehti valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen kolmen ruokalajin menun.
Ainekset
- Tomaatti-parsa salaatti
- 5 tankoparsaa
- 1 iso tomaatti
- oliiviöljyä
- sormisuolaa
- pieni nippu tuoretta rakuunaa
Valmistusohje
Poista parsoista juuripääty. Viipaloi tankoparsa pieneksi, poista tomaatista siemenet ja leikkaa kuutioiksi. Hienonna rakuuna ja yhdistä ainekset. Mausta oliiviöljyllä, suolalla, mustapippurilla ja sitruunan mehulla.
Tarjoile Fenkolikeitto tomaatti-parsasalaatin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa