Mainos

Illallinen äidille: Emil Hallbergin jälkiruoka: Täytekakku, minkä Helenakin osaisi

Salkkareista tuttu näyttelijä ja intohimoinen tanssija Emil Hallberg valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen Helena-Ahti Hallbergille kolmen ruokalajin menun.

Kakkupohja

3 munaa

2,5dl sokeria

2,5dl vehnäjauhoja

1tl leivinjauhetta

1tl vaniljasokeria tai vaniljauutetta

Hedelmät

3kpl keltainen kiwi

1kpl tuore mango

passionhedelmä

kourallinen tuoreita mansikoita ja vadelmia

Kuutio mango, viipaloi kiwi ja mansikat.

Inkivääri mascarpone vaahto

Pala tuoretta inkivääriä

2dl kuohukermaa

200g mascarponea

½ dl sokeria

1 sitruunan mehu

Valmistusohje

Vatkaa kuohukerma kevyeksi vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarbone juusto kevyesti sekoittaen. Jos vaahdosta tulee liian jäykkää, niin lisää loraus kermaa sekaan ja sekoita kevyesti. Näin saat vaahdosta taas juoksevampaa.

Raasta inkivääri ja purista inkiväärin mehu vaahdon joukkoon. Älä käytä inkiväärin lihaa vaahtoon. Mausta sokerilla ja sirtuunan mehulla.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja