Mainos

Illallinen äidille: Emil Hallbergin alkuruoka: Helenan parempi kanawokki

Salkkareista tuttu näyttelijä ja intohimoinen tanssija Emil Hallberg valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen Helena-Ahti Hallbergille kolmen ruokalajin menun.

Kanakasvis wokki

1 punainen paprika

1 paksoi /pinaattikiinankaali

1/2 parsakaali

1 punasipuli

1 punainen chili

½ pkt munanuudeleita

pkt wokki versoja (esim auringonkukan versoja)

2 maustamatonta kanan rintafilettä

rypsiöljyä paistamiseen (kestää kovaan paistolämpötilaa)

soijakastike

suola

1 siruunan mehu

Valmistusohje

Siivuta kaikki vihannekset saman paksuisiksi pitkiksi siivuiksi. Viipaloi kananrintafileet isoiksi suikaleiksi ja paista frittikeittimellä kypsiksi. Laita kananpalat sivuun odottaan.

Peitä nuudelit kulhossa kiehuvalla vedellä ja anna tekeytyä kypsäksi.

Kuumenna öljy wokkipannussa ja paahda paprika ja parsakaali kuumalla lämmöllä. Älä kypsennä täysin kypsiksi. Lisää joukkoon paksoi ja sipuli. Jatka kuullottamista hetki, mutta jätä rapeiksi. Lisää paiston lopussa wokkiversot, soijakastike, sitruunan mehu, valmiiksi paistetut kanasuikaleet ja valutetut nuudelit pannuun. Kuumenna koko wokki korkealla lämmöllä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa, soijaa ja sitruunamehua.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja