Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Illallinen äidille: Emil Hallbergin alkuruoka: Helenan parempi kanawokki

MTV Oy/ Ira kuvaaja
Julkaistu 22.06.2021 20:00
Toimittajan kuva

Rebeca Romero

rebeca.romero@mtv.fi

Ainekset

  • Kanakasvis wokki
  • 1 punainen paprika
  • 1 paksoi /pinaattikiinankaali
  • 1/2 parsakaali
  • 1 punasipuli
  • 1 punainen chili
  • ½ pkt munanuudeleita
  • pkt wokki versoja (esim auringonkukan versoja)
  • 2 maustamatonta kanan rintafilettä
  • rypsiöljyä paistamiseen (kestää kovaan paistolämpötilaa)
  • soijakastike
  • suola
  • 1 siruunan mehu

Valmistusohje

Siivuta kaikki vihannekset saman paksuisiksi pitkiksi siivuiksi. Viipaloi kananrintafileet isoiksi suikaleiksi ja paista frittikeittimellä kypsiksi. Laita kananpalat sivuun odottaan.

Peitä nuudelit kulhossa kiehuvalla vedellä ja anna tekeytyä kypsäksi.

Kuumenna öljy wokkipannussa ja paahda paprika ja parsakaali kuumalla lämmöllä. Älä kypsennä täysin kypsiksi. Lisää joukkoon paksoi ja sipuli. Jatka kuullottamista hetki, mutta jätä rapeiksi. Lisää paiston lopussa wokkiversot, soijakastike, sitruunan mehu, valmiiksi paistetut kanasuikaleet ja valutetut nuudelit pannuun. Kuumenna koko wokki korkealla lämmöllä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa, soijaa ja sitruunamehua.

Salkkareista tuttu näyttelijä ja intohimoinen tanssija Emil Hallberg valmistaa Illallinen äidille -ohjelmassa huippukokki Kape Aihisen avustuksella äidilleen Helena-Ahti Hallbergille kolmen ruokalajin menun.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Nahm Jim keitto – Niklaksen reseptiIllallinen äidille: Annimari Korten alkuruoka: Back to SpainIllallinen äidille: Emil Hallbergin Amuse Bouche: Oman maan perunarisottoLok LakJapanilainen pihvi ja broccoli-sienipaistostaPeggyn pieni punainen keittiö: Kanaa Igorin tapaan
IllallinenEmil HallbergHelena Ahti-HallbergAlkuruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Illallinen
  • 11.08.202109:03
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Ville Husson jälkiruoka: Porkkanakakku St. Louis Blues

  • 11.08.202108:54
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Ville Husson alkuruoka: Nopeat ja lämpimät leivät

  • 03.08.202120:00
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Tommi Evilän jälkiruoka: Hiekkalaatikon kuningas

  • 03.08.202120:00
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Tommi Evilän pääruoka: Loch Näsin hirviö

  • 03.08.202120:00
    Tommi Evilä

    Illallinen äidille: Tommi Evilän alkuruoka: Muistoja järveltä