Hunajapaistettua porsaanpaistia

Kaikenlaiset hedelmät ovat maukkaita porsaanpaistin kera, esimerkiksi päärynät ja pienet mandariinilohkot.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 1 ½ kg porsaanpaistia
  • 2 rkl hunajaa
  • 2-3 rkl puristettua appelsiinimehua
  • suolaa ja pippuria

Lisukkeeksi

  • mandariinilohkoja
  • säilykepäärynöitä
  • ruskeaa liemikastiketta
  • pieniä, paistettuja perunoita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.

2. Mausta liha ja laita se uunivuokaan. Kuumenna hunaja ja appelsiinimehu, penslaa paisti seoksella.

3. Pistä paistiin paistolämpömittari. Paista uunin alatasolla kunnes sisälämpötila on 82 astetta. Valele lihaa paistamisen aikana.

4. Anna paistin levätä 15 minuuttia ennen kuin viipaloit sen ja tarjoilet lisukkeiden kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!