Hunajalla ja valkosipulilla maustettu grillikassler
Ulkogrillissä tai parilapannussa grillattu porsaanliha on mehukasta ja maukasta. Chilikastikkeesta, hunajasta ja valkosipulista valmistettu marinadi täydentää makunautinnon.
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 annosta
- 4 kasslerpihviä, à 200 g
- 8 ohueksi viipaloitua porkkanaa
- 2 dl kahvikermaa
- 1 tl sokeria
- 6 halkaistua perunaa
- 2 tl voita
Marinadi
- 2 rkl chilikastiketta
- 1 rkl soijaa
- 1 rkl hunajaa
- 1 puristettu valkosipulinkynsi
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Marinoi pihvejä muovipussissa parin tunnin ajan. Paras lopputulos syntyy, jos pihvit saavat marinoitua yön yli jääkaapissa.
2. Hauduta porkkanaviipaleet miedolla lämmöllä sokerilla maustetussa kermassa.
3. Voitele halkaistut perunat voilla ja kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
4. Grillaa kasslerpihvit ulkogrillissä tai parilapannulla ja tarjoile porkkanoiden ja uuniperunoiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike