Hunajalla ja valkosipulilla maustettu grillikassler
Ulkogrillissä tai parilapannussa grillattu porsaanliha on mehukasta ja maukasta. Chilikastikkeesta, hunajasta ja valkosipulista valmistettu marinadi täydentää makunautinnon.
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 annosta
- 4 kasslerpihviä, à 200 g
- 8 ohueksi viipaloitua porkkanaa
- 2 dl kahvikermaa
- 1 tl sokeria
- 6 halkaistua perunaa
- 2 tl voita
Marinadi
- 2 rkl chilikastiketta
- 1 rkl soijaa
- 1 rkl hunajaa
- 1 puristettu valkosipulinkynsi
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Marinoi pihvejä muovipussissa parin tunnin ajan. Paras lopputulos syntyy, jos pihvit saavat marinoitua yön yli jääkaapissa.
2. Hauduta porkkanaviipaleet miedolla lämmöllä sokerilla maustetussa kermassa.
3. Voitele halkaistut perunat voilla ja kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
4. Grillaa kasslerpihvit ulkogrillissä tai parilapannulla ja tarjoile porkkanoiden ja uuniperunoiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan