Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hirssitacot

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä loistavan maukas tacoseos sopii kaikille pehmeille ja koville tacokuorille. Sen voi myös tarjoilla patana riisin tai pastan kera.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Neljälle

  • 2 dl keitettyä hirssiä
  • 2 dl punaisia papuja purkissa
  • 2 dl keitettyjä, vihreitä linssejä
  • 1 punainen paprika
  • 2 dl vihreitä herneitä
  • 1 keltasipuli
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 1 porkkana
  • 1 tomaatti
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • neutraalia öljyä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Tarjoiluun

  • tacokuoria
  • juustoraastetta
  • avokadoa
  • keltasipulia
  • jalapenoja

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli, valkosipuli, paprika, tomaatti ja porkkana. Paista ne öljyssä. Kaada päälle hirssi, pavut, linssit ja tomaattimurska. Anna poreilla miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia.

2. Lisää herneet, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile kuumana tacokuorten ja lisukkeiden kuten juustoraasteen, avokadon, sipulin ja jalapenojen kanssa.

Lisää aiheesta:

PapusalaattiKikhernepaellaTuorepastaa mausteisen vihanneskastikkeen keraFoul medames, papumuhennosLinssipata tomaatin, porkkanan ja paprikan keraPaccheri-pasta papu-paprikakastikkeella
TacotLisäkeruoatGoGreenPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Tacot
  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Pehmeät tacot jauheliha- ja mustapaputäytteellä

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Hirssitacot

  • 18.02.201300:00
    GoGreen

    Ruokaisat tacot

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Lehtipihvitäytteiset tacot

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Tacokala