Hiilloshyppelijät munakokkelilla
Julkaistu
Gotlantilainen erikoisuus.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Yhdelle
- noin 100 g viipaloitua, savustettua lampaanviulua
- kourallinen kantarelleja
Munakokkeli
- 2 kananmunaa
- 2 rkl kermaa
- suolaa ja mustapippuria
- voita
Valmistusohje
1. Sulata nokare voita kattilassa. Lisää muna-kermaseos ja sekoita puuhaarukalla miedolla lämmöllä kunnes kokkeli on valmis. Mausta.
2. Paista kantarellit voissa pannulla, mausta.
3. Paista viimeiseksi lampaanviuluviipaleet nopeasti ruskistetussa voissa, tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan