Hiilloshyppelijät munakokkelilla

Gotlantilainen erikoisuus.

Yhdelle

  • noin 100 g viipaloitua, savustettua lampaanviulua
  • kourallinen kantarelleja

Munakokkeli

  • 2 kananmunaa
  • 2 rkl kermaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • voita

Valmistusohje

1. Sulata nokare voita kattilassa. Lisää muna-kermaseos ja sekoita puuhaarukalla miedolla lämmöllä kunnes kokkeli on valmis. Mausta.

2. Paista kantarellit voissa pannulla, mausta.

3. Paista viimeiseksi lampaanviuluviipaleet nopeasti ruskistetussa voissa, tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!