Herkkupalat

Pekoni ja maksapasteija – täydellinen yhdistelmä.

4 kpl

  • 4 viipaletta vaaleaa leipää, paahdettuina
  • 100 g maksapasteijaa, viipaleina
  • 100 g herkkusieniä, viipaleina
  • 2 tomaattia, viipaleina
  • 8 viipaletta pekonia
  • kurkkua ja salaattia

Valmistusohje

1. Voitele leivät kevyesti. Laita päälle maksapasteijaa, peitä herkkusienillä ja tomaatilla sekä parilla viipaleella vastapaistettua pekonia. Koristele suikaloidulla kurkulla ja salaatilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.