Herkkupalat
Pekoni ja maksapasteija – täydellinen yhdistelmä.
4 kpl
- 4 viipaletta vaaleaa leipää, paahdettuina
- 100 g maksapasteijaa, viipaleina
- 100 g herkkusieniä, viipaleina
- 2 tomaattia, viipaleina
- 8 viipaletta pekonia
- kurkkua ja salaattia
Valmistusohje
1. Voitele leivät kevyesti. Laita päälle maksapasteijaa, peitä herkkusienillä ja tomaatilla sekä parilla viipaleella vastapaistettua pekonia. Koristele suikaloidulla kurkulla ja salaatilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan