Herkkulautanen tapaksista

Onko päivällisellä kiire? Mene herkkutiskin kautta ja inspiroidu jännittävistä säilykkeistä, makkaroista ja kinkuista. Muutama erilainen aines tekevät yhdessä jännittävän alkuruoan. Asettele esiin kauniisti ja tarjoile leivän kera. Tämä lautasellinen on vain ehdotus, älä arkaile kokeilla muita herkkuja.

Neljälle

  • 4 viipaletta parmankinkkua
  • 4 viipaletta salamia
  • 1 maustettu makkara
  • 4 säilöttyä latva-artisokansydäntä
  • ½ dl säilöttyjä, aurinkokuivattuja tomaatteja
  • ½ dl säilöttyjä, mustia oliiveja

Tarjoiluun

  • leipää

Valmistusohje

1. Asettele leikkeleet kauniille lautaselle ja täydennä kokonaisuus säilötyillä vihanneksilla. Tarjoile joko isolta vadilta tai pienemmiltä lautasilta, yksi jokaiselle ruokailijalle.

2. Tarjoile leivän kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!