Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Henri Alénin poro-rieskarullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Henri Alén valmistaa ihania joulunajan naposteltavia. Maistuvat rieskarullat sopivat hyvin illanistujaisiin tai vaikka alkupaloiksi juhlavalle päivälliselle.

Ainekset

  • 80 g kylmäsavuporon paistia
  • 1,5dl tuorejuustoa
  • 1 pieni punasipuli
  • ripaus suolaa ja mustapippuria
  • 5 rosmariinin oksaa
  • 2 tunnbrödiä tai ohutta neliskulmaista rieskaa

Valmistusohje

Hienonna kylmäsavuporo ja kuorittu punasipuli. Vatkaa tuorejuusto kevyesti ja lisää siihen poro sekä sipuli. Hienonna mukaan rosmariinia ja mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla. Sekoita tasaiseksi massaksi.

Levitä kelmua työlaudalle ja aseta pehmeä rieska siihen. Levitä täytettä ohut kerros rieskalle, mutta jätä ylä- ja alareunasta neljä senttiä ilman täytettä. Kääri tiukasti rullaksi kääretortun tavoin.

Kääri rulla kelmuun tiukaksi paketiksi. Anna olla jääkaapissa vähintään neljä tuntia.

Poista kelmu ja leikkaa rullasta pieniä suupaloja.

Lisää aiheesta:

Hellapoliisin lehtevät kylmäsavupalatLohisolmut voitaikinastaToast sikafors kirjolohenmädilläSavuporoleivätPikkujoulujen kinkku-tomaattihyrrätLätkäfanin lohikiekot
LihavoileipäMakujaJouluAlkuruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Lihavoileipä
  • 12.05.202408:00
    Raparperi

    Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät

  • 26.02.202110:44
    Hellapoliisi

    Lämminleipäpelti eli lämppärit pellillä

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Jättiläisvoileipä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Italialainen voileipä

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Sieni-pekonileivät