Mainos
Mainos
Hellapoliisi

Värikäs hedelmäsalaatti on ihanaa tarjottavaa milloin tahansa. Se sopii myös pääsiäisherkuksi, vinkkaa Hellapoliisi. Leikkaa hedelmät reiluiksi suupaloiksi ja tarjoa juomalaseista tai jälkiruokakulhoista.

4 annosta

  • 1 tuore ananas
  • 300 g vesimelonia
  • 1 tuore mango
  • 1 greippi
  • 1 granaattiomena
  • pala punaista chilipaprikaa tai tuoretta inkivääriä
  • 1 dl hunajaa
  • tuoretta minttua maun mukaan

Valmistusohje

Kuori ja paloittele ananas, vesimeloni, mango ja greippi.

Halkaise granaattiomena ja purista siemenet joukkoon.

Hienonna punainen chilipaprika tai kuorittu inkivääripala.

Sekoita hunajan joukkoon ja sekoita hunaja hedelmien sekaan.

Ripottele joukkoon tuoretta silputtua minttua.

Tarkista maku.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.