Julkaistu
Värikäs hedelmäsalaatti on ihanaa tarjottavaa milloin tahansa. Se sopii myös pääsiäisherkuksi, vinkkaa Hellapoliisi. Leikkaa hedelmät reiluiksi suupaloiksi ja tarjoa juomalaseista tai jälkiruokakulhoista.
4 annosta
- 1 tuore ananas
- 300 g vesimelonia
- 1 tuore mango
- 1 greippi
- 1 granaattiomena
- pala punaista chilipaprikaa tai tuoretta inkivääriä
- 1 dl hunajaa
- tuoretta minttua maun mukaan
Valmistusohje
Kuori ja paloittele ananas, vesimeloni, mango ja greippi.
Halkaise granaattiomena ja purista siemenet joukkoon.
Hienonna punainen chilipaprika tai kuorittu inkivääripala.
Sekoita hunajan joukkoon ja sekoita hunaja hedelmien sekaan.
Ripottele joukkoon tuoretta silputtua minttua.
Tarkista maku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.