Hellapoliisin Tulinen Mifu-kasvispaistos

ÄLÄ KÄYTÄ! tulinen_mifu-kasvispaistos_1_D4S7070-Edit

Tulinen Mifu-kasvispaistos on mainio pikaruoka, joka on paitsi herkullista, myös terveellistä. Värikkäät kasvikset saavat seurakseen mielenkiintoa herättäneen proteiinivalmisteen, joka muistuttaa melkoisesti raejuustoa. Kokeile Hellapoliisin maukasta reseptiä!

2–4 annosta

  • 2 porkkanaa
  • 2 punasipulia
  • 1 pieni romanescokaali
  • 2 tomaattia
  • 100 g ruskeita herkkusieniä
  • 300 g Mifua, paistettavaa ruokaraetta
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 punainen chilipaprika
  • ripaus cayennepippuria
  • 1 l vettä
  • 3 rkl öljyä
  • suolaa maun mukaan
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Kuori porkkanat ja punasipulit.

Leikkaa porkkanat viipaleiksi ja puolita punasipulit. Leikkaa ne ohuiksi lohkoiksi.

Paloittele romanescokaali, tomaatit ja herkkusienet.

Hienonna valkosipulinkynsi ja chilipaprika.

Kiehauta vesi ja keitä romanescopaloja hetki, kunnes ne hieman pehmenevät. Valuta.

Kuumenna öljy pannulla. Lisää kasvikset, hienonnettu valkosipulinkynsi ja chilipaprika. Kääntele muutama minuutti kovalla lämmöllä.

Mausta ripauksella cayennepippuria, suolalla ja mustapippurilla.

Tarkista maku.

Tarjoa sellaisenaan tai riisin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.