Hellapoliisin Tulinen Mifu-kasvispaistos
Tulinen Mifu-kasvispaistos on mainio pikaruoka, joka on paitsi herkullista, myös terveellistä. Värikkäät kasvikset saavat seurakseen mielenkiintoa herättäneen proteiinivalmisteen, joka muistuttaa melkoisesti raejuustoa. Kokeile Hellapoliisin maukasta reseptiä!
2–4 annosta
- 2 porkkanaa
- 2 punasipulia
- 1 pieni romanescokaali
- 2 tomaattia
- 100 g ruskeita herkkusieniä
- 300 g Mifua, paistettavaa ruokaraetta
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 punainen chilipaprika
- ripaus cayennepippuria
- 1 l vettä
- 3 rkl öljyä
- suolaa maun mukaan
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Kuori porkkanat ja punasipulit.
Leikkaa porkkanat viipaleiksi ja puolita punasipulit. Leikkaa ne ohuiksi lohkoiksi.
Paloittele romanescokaali, tomaatit ja herkkusienet.
Hienonna valkosipulinkynsi ja chilipaprika.
Kiehauta vesi ja keitä romanescopaloja hetki, kunnes ne hieman pehmenevät. Valuta.
Kuumenna öljy pannulla. Lisää kasvikset, hienonnettu valkosipulinkynsi ja chilipaprika. Kääntele muutama minuutti kovalla lämmöllä.
Mausta ripauksella cayennepippuria, suolalla ja mustapippurilla.
Tarkista maku.
Tarjoa sellaisenaan tai riisin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti