Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hellapoliisin suppilovahverojäätelö

Julkaistu 06.11.2015 09:32

6 annosta

  • 4 munankeltuaista
  • 1 dl sokeria
  • 1 ½ dl maitoa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 dl glukoosisiirappia
  • 1 rkl voita
  • 1-2 dl suppilovahveroita

Valmistusohje

Vaahdota keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella tai yleiskoneella.

Kiehauta maito, kuohukerma ja glukoosisiirappi. Nosta sivuun.

Paloittele suppilovahverot pieniksi paloiksi ja kuumenna voi pannulla. Lisää suppilovahverot pannulle ja paista käännellen, kunnes sienet pehmenevät ja kutistuvat.

Yhdistä keltuais-sokerivaahto, neste ja sienet.

Laita pakastimeen ja vatkaa mielellään muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa.

Ota jäätelö huoneenlämpöön noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Ota palloja jäätelökauhalla ja nauti!

Syksyn sienisadon myöhäiset ilostuttajat, suppilovahverot maistuvat myös jälkiruokana. Yllätä perhe tai ystävät ja tarjoa syksyn juhlahetkiin sopivaa suppilovahveroilla maustettua jäätelöä.

Lisää aiheesta:

Helppo omenajäätelöGreippisorbettiEspresso creme brulee höyryuunissaAvokadojäätelöRaparperi-mansikkahillokeHellapoliisin Mustikka-kardemummajäätelö
KotijäätelöMaustettu jäätelöPäivän reseptiHellapoliisiSienisatoJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Kotijäätelö
  • 21.09.202412:00
    Jäätelö

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen grillattua ananasta, kookoskinuskia ja maailman helpoin jäätelö

  • 14.04.202208:27
    Hellapoliisi

    Kinder-jäätelö – tarvitset vain neljä ainesosaa!

  • 20.08.202107:54
    Hellapoliisi

    Helppo omenajäätelö

  • 28.06.201914:05
    Hellapoliisi

    Mansikkajäätelö – 4 ainesosan herkku valmistuu ilman jäätelökonetta

  • 09.11.201715:14
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Raaka-aineena ruis: Marionin S’mores-browniet ja viileä keksijäätelö