Hellapoliisin punajuuri-homejuustopannari

hellapoliisin punajuuri-homejuustopannari
Hellapoliisi

Punajuuren ja homejuuston liitto on mainio. Valmista siis näistä kahdesta mausta herkullinen suolainen pannukakku ja tarjoa illanistujaisissa tai iltapalana.

Ainekset

  • 1/2 dl punajuurimehua
  • 1/2 l maitoa
  • 4 munaa
  • 1 1/2 tl vähäsuolaista Herbamarea
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 1/2 dl rypsiöljyä
  • 100 g kylmäsavuhärkää
  • 100 g herkkusieniä
  • 170 g homejuustoa
  • 2–4 valkosipulinkynttä

Valmistusohje

Mittaa punajuurimehu ja maito kulhoon. Riko joukkoon munat.

Sekoita joukkoon Herbamare ja vehnäjauhot, sekä rypsiöljy.

Anna taikinan turvota noin puoli tuntia.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille.

Hienonna kylmäsavuhärkä ja ripottele taikinan päälle kauttaaltaan. Hienonna tai viipaloi herkkusienet ja ripottele päälle. Murusta homejuusto ja ripottele pinnalle.

Lisää lopuksi hienonnetut valkosipulinkynnet.

Paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia tai kunnes pinta on kiinteä ja kauniin värinen.

Tarjoa mielellään lämpimänä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!