Hellapoliisin pinaattiletut

Hellapoliisin reseptillä pinaattiletut valmistuvat alusta saakka kotikeittiössä.

4 annosta

  • ½ l maitoa
  • 150 g pakastepinaattia
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • ½ dl rypsi- tai auringonkukkaöljyä

Paistamiseen

  • voita tai margariinia

Lisäksi

  • 200 g puolukoita
  • sokeria maun mukaan

Valmistusohje

Mittaa maito kulhoon.

Lisää joukkoon sulatettu pinaatti.

Sekoita lisäksi vehnäjauhot, suola ja rypsi- tai auringonkukkaöljy.

Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia ennen paistamista.

Paista pinaattiletut kuumalla lettupannulla voissa tai margariinissa.

Sekoita kohmeisten puolukoiden joukkoon hieman sokeria ja survo haarukalla.

Tarjoa pinaattilettujen kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.