Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hellapoliisin pinaattiletut

Julkaistu 04.09.2015 12:07

Hellapoliisin reseptillä pinaattiletut valmistuvat alusta saakka kotikeittiössä.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

4 annosta

  • ½ l maitoa
  • 150 g pakastepinaattia
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • ½ dl rypsi- tai auringonkukkaöljyä

Paistamiseen

  • voita tai margariinia

Lisäksi

  • 200 g puolukoita
  • sokeria maun mukaan

Valmistusohje

Mittaa maito kulhoon.

Lisää joukkoon sulatettu pinaatti.

Sekoita lisäksi vehnäjauhot, suola ja rypsi- tai auringonkukkaöljy.

Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia ennen paistamista.

Paista pinaattiletut kuumalla lettupannulla voissa tai margariinissa.

Sekoita kohmeisten puolukoiden joukkoon hieman sokeria ja survo haarukalla.

Tarjoa pinaattilettujen kanssa.

Lisää aiheesta:

LettutaikinaRicottaletut mustikkahillollaKöyhät ritarit á la Sami GaramPinaattiletut ja nokkosletut  – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!GrillisämpylätGluteenittomat blinit
Suolaiset letutpinaattiPäivän reseptiHellapoliisiLeivontaVälipalatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut
  • 26.05.202013:12
    Klassikkoreseptit

    Veriletut ja puolukkasalsa – Henri Alénin helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Perunaohukaiset paistetun pekonin ja puolukoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Sipuli-mätiohukaiset

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Rapea raakaperunaohukainen muikunmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessa