Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hellapoliisin pinaatti-juustosarvet

Julkaistu 17.04.2015 08:21

Brunssille tai välipalaksi sopivat juustosarvet voi tuunata myös pinaatilla. Hauskat vihreät sarvet ovat herkullisia voin ja juuston kanssa nautittuna.

16 kpl

  • 150 g voita tai margariinia
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl speltti täysjyväjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 150 g juustoraastetta
  • 100 g pakastepinaattia sulatettuna
  • 1 dl maitoa

Pinnalle

  • muna
  • unikonsiemeniä

Valmistusohje

Mittaa kulhoon voi tai margariini, keskenään sekoitetut kuivat aineet ja juustoraaste.

Nypi ainekset keskenään.

Lisää sulanut pinaatti ja maito.

Sekoita vain sen verran, että taikina on tasainen.

Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse pyöreiksi levyiksi vehnäjauhoja apuna käyttäen.

Jaa molemmat taikinalevyt kahdeksaan yhtä suureen sektoriin taikinapyörällä.

Rullaa sektorit leveästä kapeampaan päin ja käännä sarven muotoon.

Voitele sarvet munalla ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä.

Lisää aiheesta:

KahvisarvetRosmariiniskonssit vuohenjuustollaSkonssitAamiaissarvetJuustoinen focaccialeipäSämpyläpuustit
VoisarvetPäivän reseptiHellapoliisiLeivontaSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Voisarvet
  • 17.04.201508:21
    Päivän resepti

    Hellapoliisin pinaatti-juustosarvet

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Tuliset salamivoisarvet

  • 18.02.201300:00
    Myllyn Paras

    Tuliset salami-voisarvet pikkujouluihin