Hellapoliisin mozzarella-tomaattivartaat ja rucola-pestokastiketta
Julkaistu
Kevään juhlissa kaivataan pientä suolaista, jota on helppo valmistaa, tarjota ja syödä. Nämä iloiset pikkuvartaat maistuvat pieneen nälkään.
5 varrasta
- 150 g miniluumutomaatteja
- 125 g minimozzarellapalloja valutettuna
Rucola-pestokastike
- 50 g rucolaa
- 30 g parmesaanijuustoa
- 1 dl auringonkukansiemeniä tai cashewpähkinöitä
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 – 11/2 dl oliiviöljyä
- suolaa myllystä
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Huuhtele miniluumutomaatit ja valuta mozzarellapallot.
Pujota vuorotellen varrastikkuhin.
Valmista pestokastike.
Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku.
Valuta pestokastiketta vartaiden päälle.
Vinkki! Voit halutessasi paahtaa auringonkukansiemenet tai cashewpähkinät kuumalla pannulla ennen peston valmistusta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Mokkapalat
-
Taivaallinen omenahillo
-
Anun mokkakakku
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti