Hellapoliisin mozzarella-tomaattivartaat ja rucola-pestokastiketta

Kevään juhlissa kaivataan pientä suolaista, jota on helppo valmistaa, tarjota ja syödä. Nämä iloiset pikkuvartaat maistuvat pieneen nälkään.

5 varrasta

  • 150 g miniluumutomaatteja
  • 125 g minimozzarellapalloja valutettuna

Rucola-pestokastike

  • 50 g rucolaa
  • 30 g parmesaanijuustoa
  • 1 dl auringonkukansiemeniä tai cashewpähkinöitä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 – 11/2 dl oliiviöljyä
  • suolaa myllystä
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Huuhtele miniluumutomaatit ja valuta mozzarellapallot.

Pujota vuorotellen varrastikkuhin.

Valmista pestokastike.

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku.

Valuta pestokastiketta vartaiden päälle.

Vinkki! Voit halutessasi paahtaa auringonkukansiemenet tai cashewpähkinät kuumalla pannulla ennen peston valmistusta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!