Hellapoliisin mozzarella-tomaattivartaat ja rucola-pestokastiketta
Kevään juhlissa kaivataan pientä suolaista, jota on helppo valmistaa, tarjota ja syödä. Nämä iloiset pikkuvartaat maistuvat pieneen nälkään.
5 varrasta
- 150 g miniluumutomaatteja
- 125 g minimozzarellapalloja valutettuna
Rucola-pestokastike
- 50 g rucolaa
- 30 g parmesaanijuustoa
- 1 dl auringonkukansiemeniä tai cashewpähkinöitä
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 – 11/2 dl oliiviöljyä
- suolaa myllystä
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Huuhtele miniluumutomaatit ja valuta mozzarellapallot.
Pujota vuorotellen varrastikkuhin.
Valmista pestokastike.
Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja jauha tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku.
Valuta pestokastiketta vartaiden päälle.
Vinkki! Voit halutessasi paahtaa auringonkukansiemenet tai cashewpähkinät kuumalla pannulla ennen peston valmistusta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan