Hellapoliisin mansikka-appelsiinijäädyke
Mansikka-appelsiinijäädyke on upean makuinen kesäherkku, jolla voit korvata täytekakun. Valmista myös vierasvaraksi.
8 annosta
- 2 munaa
- 2 rkl sokeria
- 2 dl kuohukermaa
- 1-2 tl vaniljasokeria
- 2 tl appelsiininkuoriraastetta
- ½ l mansikoita
- muutama varsi tuoretta minttua
Valmistusohje
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Vaahdota kuohukerma vaahdoksi.
Yhdistä vaahdot.
Mausta seos hyvin pestyn appelsiinin kuoriraasteella.
Paloittele mansikat pieniksi kuutioiksi ja sekoita joukkoon hienonnetun mintun kanssa.
Tarkista maku.
Kaada seos metalliseen kakkuvuokaan tai muoviseen jäädykevuokaan ja laita pakastimeen yön yli.
Kastele tarvittaessa vuoan reunat kuumalla vedellä ja kumoa jäädyke tarjoiluvadille.
Koristele mansikoilla ja tuoreella mintulla.
Tarjoa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan