Mainos
Mainos

Hellapoliisin kinkkukiusaus

Valmista klassista, suomalaista arkiruokaa: Poimi helppo ja aina maistuva kinkkukiusauksen resepti.

6 annosta

  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 kg perunasipulisekoitusta
  • 1 ½ tl suolaa
  • 300 g kinkkusuikaleita
  • 5 dl kuohukermaa
  • 200 g juustoraastetta
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Kuumenna öljy kattilassa.

Lisää perunasipulisekoitus ja kääntele hetki.

Mausta suolalla.

Sekoita joukkoon kinkkusuikaleet, kuohukerma ja juustoraaste. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Kuumenna kiehuvaksi.

Laita seos uunivuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, tai kunnes pinta on saanut väriä ja perunat ovat sopivan kypsiä.

Tarjoa seuraksi raikasta salaattia tai punajuuria.

 

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.