Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hellapoliisin kerma-ananaspannacotta

Hellapoliisi
Julkaistu 22.04.2016 15:14

MTV LIFESTYLE

4–10 annosta

  • 5 dl kuohukermaa
  • 1 dl hyytelösokeri Multia
  • 1 tl vaniljasokeria

Pinnalle

  • n. 1/3 tuoretta ananasta (1 dl soseena)
  • 1 ½ dl vettä
  • ½ dl hyytelösokeri Multia
  • muutama oksa tuoretta minttua

Valmistusohje

Mittaa kuohukerma kattilaan ja lisää joukkoon hyytelösokeri Multi ja vaniljasokeri.

Kiehauta. Anna kiehua noin puoli minuuttia, nosta sivuun.

Jaa liemi juomalaseihin tai pieniin snapsilaseihin ja nosta jääkaappiin hyytymään.

Mikäli haluat, voit laittaa pienet lasit nojaamaan esimerkiksi munakennoihin hieman viistoon, jolloin ne hyytyvät hauskasti vinoiksi.

Laita jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.

Valmista sillä välin toinen kerros.

Kuori ananas ja jauha siitä osa hienoksi soseeksi.

Laita sose pieneen kasariin ja lisää joukkoon vesi ja hyytelösokeri Multi, sekä hienonnettua minttua.

Kiehauta ja anna kiehua noin puoli minuuttia.

Pannacotta on ihastuttava jälkiruoka, jonka valmistus on todella helppoa. Se sopii myös juhlavampiinkin tilanteisiin. Pieniin snapsilaseihin valmistettuna se on myös riittoisaa ja mainio tarjottava kevään ja kesän juhlissa. Nämä pannacotat ovat saaneet pinnalle kevyen ananaskiilteen, joka on maustettu raikkaalla mintulla.

Jaa liemi kermapannacotan päälle ja nosta taas hetkeksi jääkaappiin hyytymään.

Tarjoa pienenä makeana suupalana juhlissa tai jälkiruokana.

Lisää aiheesta:

Sokerikuorrutettua persikkaa ja vadelmakastikettaMokkapannacottaHellapoliisin kookospannacotta ja marinoidut marjatPannacotta sitruunasokerin keraHellapoliisin tallimestarin kiisseliGluteeniton Mango-tuorejuustokakku
HellapoliisiJälkiruoatMakeat leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Hellapoliisi
  • 24.05.202419:51
    Kevään juhlat

    Banoffee kipoissa

  • 24.05.202419:48
    Pannacotta

    Ruusupannacotta

  • 15.12.202313:17
    Tahnat

    Savuporotahna

  • 13.12.202314:56
    Cocktail alkupalat

    Helpot cocktailpalat

  • 13.11.202313:31
    Hillot

    Persikkachutney