Hellapoliisin kasvisomeletti

omelettihellapoliisi
Hellapoliisi/Kati Jaakonen

Kasvisomeletti on aina ajankohtainen. Se sopii aamiaiselle, brunssille, lounaaksi, välipalaksi ja iltapalaksi. Täytteitä voit laittaa oman maun mukaan. Hyödynnä myös edelliseltä aterialta jääneet kasvikset tai vaikka kanapalat.

1 annos

  • 3 munaa
  • 1 rkl vettä tai kermaa
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • pala keltaista paprikaa
  • ½ avokado
  • 1 tomaatti
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl raejuustoa

Pinnalle

  • rucolaa

Valmistusohje

Sekoita munat ja neste keskenään. Lisää suola ja mustapippuri. Paloittele paprika, avokado ja tomaatti.

Kuumenna rypsiöljy pannulla. Kaada munakasmassa, paprika-, avokado- ja tomaattipalat pannulle ja työnnä massaa reunoilta keskelle päin, kunnes massa alkaa hyytyä. Anna munakkaan hyytyä ja ripottele pinnalle raejuustoa ja rucolaa.

Tarjoa!


Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!