Hellapoliisin kasvisomeletti

omelettihellapoliisi
Hellapoliisi/Kati Jaakonen

Kasvisomeletti on aina ajankohtainen. Se sopii aamiaiselle, brunssille, lounaaksi, välipalaksi ja iltapalaksi. Täytteitä voit laittaa oman maun mukaan. Hyödynnä myös edelliseltä aterialta jääneet kasvikset tai vaikka kanapalat.

1 annos

  • 3 munaa
  • 1 rkl vettä tai kermaa
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • pala keltaista paprikaa
  • ½ avokado
  • 1 tomaatti
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl raejuustoa

Pinnalle

  • rucolaa

Valmistusohje

Sekoita munat ja neste keskenään. Lisää suola ja mustapippuri. Paloittele paprika, avokado ja tomaatti.

Kuumenna rypsiöljy pannulla. Kaada munakasmassa, paprika-, avokado- ja tomaattipalat pannulle ja työnnä massaa reunoilta keskelle päin, kunnes massa alkaa hyytyä. Anna munakkaan hyytyä ja ripottele pinnalle raejuustoa ja rucolaa.

Tarjoa!


Parhaat ruokaohjelmat