Mainos
Mainos

Kasvisomeletti on aina ajankohtainen. Se sopii aamiaiselle, brunssille, lounaaksi, välipalaksi ja iltapalaksi. Täytteitä voit laittaa oman maun mukaan. Hyödynnä myös edelliseltä aterialta jääneet kasvikset tai vaikka kanapalat.

1 annos

  • 3 munaa
  • 1 rkl vettä tai kermaa
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • pala keltaista paprikaa
  • ½ avokado
  • 1 tomaatti
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl raejuustoa

Pinnalle

  • rucolaa

Valmistusohje

Sekoita munat ja neste keskenään. Lisää suola ja mustapippuri. Paloittele paprika, avokado ja tomaatti.

Kuumenna rypsiöljy pannulla. Kaada munakasmassa, paprika-, avokado- ja tomaattipalat pannulle ja työnnä massaa reunoilta keskelle päin, kunnes massa alkaa hyytyä. Anna munakkaan hyytyä ja ripottele pinnalle raejuustoa ja rucolaa.

Tarjoa!


 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.