Hellapoliisin kasvisomeletti
Kasvisomeletti on aina ajankohtainen. Se sopii aamiaiselle, brunssille, lounaaksi, välipalaksi ja iltapalaksi. Täytteitä voit laittaa oman maun mukaan. Hyödynnä myös edelliseltä aterialta jääneet kasvikset tai vaikka kanapalat.
1 annos
- 3 munaa
- 1 rkl vettä tai kermaa
- ripaus suolaa
- mustapippuria myllystä
- pala keltaista paprikaa
- ½ avokado
- 1 tomaatti
- 1 rkl rypsiöljyä
- 2 rkl raejuustoa
Pinnalle
- rucolaa
Valmistusohje
Sekoita munat ja neste keskenään. Lisää suola ja mustapippuri. Paloittele paprika, avokado ja tomaatti.
Kuumenna rypsiöljy pannulla. Kaada munakasmassa, paprika-, avokado- ja tomaattipalat pannulle ja työnnä massaa reunoilta keskelle päin, kunnes massa alkaa hyytyä. Anna munakkaan hyytyä ja ripottele pinnalle raejuustoa ja rucolaa.
Tarjoa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit