Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hellapoliisin karviais-vadelmavispipuuro

Julkaistu 09.09.2016 14:12

MTV LIFESTYLE

4 annosta

  • 1 l karviaismarjoja
  • 200 g vadelmia
  • 1 ½ l vettä
  • 1 l karviaismarjoista keitettyä lientä
  • 1 ½ dl sokeria
  • 1 ½ dl mannasuurimoita

Valmistusohje

Laita karviaismarjat, vadelmat ja vesi kattilaan ja anna kiehua, kunnes marjoista on irronnut väri ja maku nesteeseen.
Siivilöi marjat pois.

Tarkista että nestettä on litra. Jos sitä on vähemmän, lisää vettä. Jos nestettä on enemmän, lisää sokerin ja mannasuurimoiden määrää.
Kuumenna neste kiehumispisteeseen ja lisää joukkoon sokeri.
Kiehauta ja lisää mannasuurimot sekoittaen.
Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia. Jäähdytä puuro ja vatkaa jäähtyneenä sähkövatkaimella tai yleiskoneella kuohkeaksi puuroksi.

Lisää aiheesta:

Näin karviaiset kannattaa hyödyntää – herkullinen lopputulos!PuolukkapuuroHellapoliisin tyrni-mansikkavispipuuroPuolukassa keitettyjä päärynöitäMehukiisseliä kerman keraGratinoitua viinivaahtoa ja hedelmiä
HellapoliisiVälipalatHedelmät ja marjat

Hellapoliisin reseptillä valmistat upean jälkiruoan tai välipalan puuron muodossa. Voit koota annoksen myös astetta juhlavammaksi laittamalla kerroksittain puuroa ja vaahdotettua vaniljakastiketta.

Tuoreimmat aiheesta

Hellapoliisi
  • 24.05.202419:51
    Kevään juhlat

    Banoffee kipoissa

  • 24.05.202419:48
    Pannacotta

    Ruusupannacotta

  • 15.12.202313:17
    Tahnat

    Savuporotahna

  • 13.12.202314:56
    Cocktail alkupalat

    Helpot cocktailpalat

  • 13.11.202313:31
    Hillot

    Persikkachutney