Hellapoliisin karpalochutney

ÄLÄ KÄYTÄ! karpalo_chutney_2_D4S7377-Edit

Hellapoliisin reseptillä valmistuu maukas karpalochutney, joka sopii erinomaisesti seisovaan pöytään erilaisten liha- ja kanaleikkeleiden seuraksi. Tarjoa myös muiden liharuokien seurana.

Ainekset

  • 4 dl karpaloita
  • 1 kanelitanko
  • 1 tähtianis
  • 3/4 dl punaviinietikkaa
  • 1–2 tl hienonnettua inkivääriä
  • mustapippuria myllystä
  • 160 g hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

Laita kasariin karpalot, kanelitanko, tähtianis, punaviinietikka, hienonnettu inkivääri ja reilusti mustapippuria myllystä. Kiehauta.

Lisää hillo-marmeladisokeri ja anna kiehua hiljalleen 5–10 minuuttia.

Jäähdytä hetki ja laita kannelliseen kuumennettuun lasipurkkiin.

Vinkki! Valmista kerralla reilu määrä ja anna joululahjaksi.


Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!