Mainos
Mainos
Hellapoliisi

Hellapoliisin reseptillä valmistuu maukas karpalochutney, joka sopii erinomaisesti seisovaan pöytään erilaisten liha- ja kanaleikkeleiden seuraksi. Tarjoa myös muiden liharuokien seurana.

4 dl karpaloita

1 kanelitanko

1 tähtianis

3/4 dl punaviinietikkaa

1–2 tl hienonnettua inkivääriä

mustapippuria myllystä

160 g hillo-marmeladisokeria

Valmistusohje

Laita kasariin karpalot, kanelitanko, tähtianis, punaviinietikka, hienonnettu inkivääri ja reilusti mustapippuria myllystä. Kiehauta.

Lisää hillo-marmeladisokeri ja anna kiehua hiljalleen 5–10 minuuttia.

Jäähdytä hetki ja laita kannelliseen kuumennettuun lasipurkkiin.

Vinkki! Valmista kerralla reilu määrä ja anna joululahjaksi.


 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.