Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hellapoliisin hapanimeläbroileria

Julkaistu 26.11.2015 13:05

Unohda noutoruoka ja valmista itse Hellapoliisin herkullista hapanimeläbroileria.

4 annosta

  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 400 g broilerinfileesuikaleita
  • ripaus suolaa
  • 3 isoa porkkanaa
  • 5 lehtisellerinvartta
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl hienonnettua inkivääriä
  • ½-1 punainen chilipaprika
  • 2-3 rkl soijakastiketta
  • 1 iso prk ananaspaloja mehuineen
  • ¾ dl ketsuppia
  • mustapippuria myllystä
  • 3-4 dl vettä
  • 1-2 rkl perunajauhoja

Pinnalle

  • 1 ruukku tuoretta korianteria

Valmistusohje

Kuumenna öljy pannulla. Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Mausta kevyesti suolalla.

Kuori porkkanat ja paloittele viipaleiksi, suikaleiksi tai kuutioiksi.

Leikkaa lehtisellerinvarret viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.

Lisää ainekset pannulle käännellen.

Mausta soijakastikkeella.

Lisää ananaspalat mehuineen, sekä ketsuppi ja mustapippuria myllystä.

Kiehauta.

Sekoita vesi ja perunajauhot keskenään ja valuta höyryävän liemen joukkoon. Kiehauta.

Tarkista maku.

Hienonna pinnalle tuoretta korianteria.

Tarjoa seuraksi riisiä.

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Grillattua possunkylkeä ananas-salsalla, Valtterin reseptiMozzarellasalaatti ja chilikastikeLohivartaat couscousvehnän keraKikhernecurry riisin ja jogurtin keraTomaattinen kinkku-pastakeittoHellapoliisin jauheliha-makaronipata
BroileriPäivän reseptiHellapoliisiPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broileri
  • 04.05.202010:22
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Broileripyörykät – Kari Aihisen helppo resepti

  • 09.04.202010:53
    Uunibroileri

    Pirikanaa Hans Välimäen tapaan eli piri-piri -broileria

  • 31.03.202010:56
    Aasialainen ruoka

    Helppo cashew-kanakastike

  • 12.03.202012:19
    Uunibroileri

    Maitokana Jamie Oliverin tapaan – "Kaikkien aikojen paras kanaresepti"

  • 10.02.202012:26
    Kanapasta

    Katin salmiakkikanapasta – helppo broileriruoka, joka ei jätä ketään kylmäksi