Hellapoliisin hapanimeläbroileria

Unohda noutoruoka ja valmista itse Hellapoliisin herkullista hapanimeläbroileria.

4 annosta

  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 400 g broilerinfileesuikaleita
  • ripaus suolaa
  • 3 isoa porkkanaa
  • 5 lehtisellerinvartta
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl hienonnettua inkivääriä
  • ½-1 punainen chilipaprika
  • 2-3 rkl soijakastiketta
  • 1 iso prk ananaspaloja mehuineen
  • ¾ dl ketsuppia
  • mustapippuria myllystä
  • 3-4 dl vettä
  • 1-2 rkl perunajauhoja

Pinnalle

  • 1 ruukku tuoretta korianteria

Valmistusohje

Kuumenna öljy pannulla. Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Mausta kevyesti suolalla.

Kuori porkkanat ja paloittele viipaleiksi, suikaleiksi tai kuutioiksi.

Leikkaa lehtisellerinvarret viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.

Lisää ainekset pannulle käännellen.

Mausta soijakastikkeella.

Lisää ananaspalat mehuineen, sekä ketsuppi ja mustapippuria myllystä.

Kiehauta.

Sekoita vesi ja perunajauhot keskenään ja valuta höyryävän liemen joukkoon. Kiehauta.

Tarkista maku.

Hienonna pinnalle tuoretta korianteria.

Tarjoa seuraksi riisiä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!