Hellapoliisin hapanimeläbroileria
Unohda noutoruoka ja valmista itse Hellapoliisin herkullista hapanimeläbroileria.
4 annosta
- 2 rkl rypsiöljyä
- 400 g broilerinfileesuikaleita
- ripaus suolaa
- 3 isoa porkkanaa
- 5 lehtisellerinvartta
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 rkl hienonnettua inkivääriä
- ½-1 punainen chilipaprika
- 2-3 rkl soijakastiketta
- 1 iso prk ananaspaloja mehuineen
- ¾ dl ketsuppia
- mustapippuria myllystä
- 3-4 dl vettä
- 1-2 rkl perunajauhoja
Pinnalle
- 1 ruukku tuoretta korianteria
Valmistusohje
Kuumenna öljy pannulla. Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Mausta kevyesti suolalla.
Kuori porkkanat ja paloittele viipaleiksi, suikaleiksi tai kuutioiksi.
Leikkaa lehtisellerinvarret viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.
Lisää ainekset pannulle käännellen.
Mausta soijakastikkeella.
Lisää ananaspalat mehuineen, sekä ketsuppi ja mustapippuria myllystä.
Kiehauta.
Sekoita vesi ja perunajauhot keskenään ja valuta höyryävän liemen joukkoon. Kiehauta.
Tarkista maku.
Hienonna pinnalle tuoretta korianteria.
Tarjoa seuraksi riisiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa