Hellapoliisin hapanimeläbroileria

Unohda noutoruoka ja valmista itse Hellapoliisin herkullista hapanimeläbroileria.

4 annosta

  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 400 g broilerinfileesuikaleita
  • ripaus suolaa
  • 3 isoa porkkanaa
  • 5 lehtisellerinvartta
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl hienonnettua inkivääriä
  • ½-1 punainen chilipaprika
  • 2-3 rkl soijakastiketta
  • 1 iso prk ananaspaloja mehuineen
  • ¾ dl ketsuppia
  • mustapippuria myllystä
  • 3-4 dl vettä
  • 1-2 rkl perunajauhoja

Pinnalle

  • 1 ruukku tuoretta korianteria

Valmistusohje

Kuumenna öljy pannulla. Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Mausta kevyesti suolalla.

Kuori porkkanat ja paloittele viipaleiksi, suikaleiksi tai kuutioiksi.

Leikkaa lehtisellerinvarret viipaleiksi. Hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.

Lisää ainekset pannulle käännellen.

Mausta soijakastikkeella.

Lisää ananaspalat mehuineen, sekä ketsuppi ja mustapippuria myllystä.

Kiehauta.

Sekoita vesi ja perunajauhot keskenään ja valuta höyryävän liemen joukkoon. Kiehauta.

Tarkista maku.

Hienonna pinnalle tuoretta korianteria.

Tarjoa seuraksi riisiä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.