Mainos

Heidi leipoo -ohjelmassa valmistettiin 1.11 herkullista sienipiirakka yhdessä päivän vieraan, Nasima Razmyarin kanssa. Tämä sienipiirakka sopii niin kasvissyöjille kuin gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

Pohja

  • 100 g voita
  • 3 dl Sunnuntai Gluteenitonta jauhoseosta
  • 1 dl juustoraastetta
  • 1 dl vettä

Täyte

  • 1 punainen paprika
  • ¼ purjoa
  • 1 kananmuna
  • 1 1/2 dl kermaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • 150 g sieniä
  • Murenna päälle vuohenjuustoa.

Valmistusohje

Nypi pehmeä voi, jauhot ja juustoraaste murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele taikina jauhotetuin käsin voidellun pyöreän piirasvuoan pohjalle ja reunoille.

Paista sienet, paprika ja purjo. Lisää loppuvaiheessa 1 dl juustoraastetta. Sekoita kerma ja munat keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon sieniseos. Kaada täyte pohjan päälle.

Paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin 35–40 minuuttia.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja