Mainos
Mainos

Heidi leipoo: Alinan aurinkoiset omena-porkkanarieskat

Huomenta Suomen Heidi leipoo -ohjelmassa leivottiin pehmeitä omena-porkkanarieskoja yhdessä Miss Suomi Alina Voronkovan kanssa.

Ainekset

  • 1 porkkana
  • 1 omena
  • 3 dl Sunnuntai Gluteeniton jauhoseosta
  • 1 tl Dr. Oetker leivinjauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 1 ½ dl maitoa
  • 1/2dl rypsiöljyä tai 50g voita

Valmistusohje

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Kuori porkkana ja omena ja raasta hienoksi.

Mittaa kulhoon jauhoseos, leivinjauhe ja suola. Sekoita. Lisää raasteseos ja rypsiöljy tai voi. Sekoita tasaiseksi. Jaa taikina kuuteen osaan leivinpaperin päälle pellille. Ripottele pinnalle hieman jauhoseosta ja taputtele taikinapallot litteiksi. Pistele rieskat haarukalla.

Paista uunin keskitasolla 10-15 minuuttia. Nauti voin kanssa.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja