Hedelmiä foliossa
Julkaistu
Kaikki hedelmiä voi mainiosti lämmittää foliossa. Ne voi viipaloida ja valmistella etukäteen ja panna grilliin tai uuniin vasta, kun on jälkiruoan aika.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
4 annosta
- 2 kiiviä
- 2 banaania
- 2 omenaa
- 4 viinimarjaterttua
- 75 g rouhittuja pähkinöitä
- 100 g raastettua suklaata
- 2 rkl voita
- 4 cl likööriä
Valmistusohje
1. Kuori ja viipaloi kiivit ja banaanit. Poista siemenkodat omenista ja leikkaa lohkoiksi.
2. Pane hedelmäpaloja ja marjaterttu foliopalalle. Lisää päälle nokare voita ja tilkka likööriä. Taita folio paketiksi ja nosta grillille. Grillaa noin 10 minuuttia.
3. Ripottele päälle pähkinää ja suklaata ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Anun mokkakakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti