Hedelmätortillat
Julkaistu
Valmista maukkaan lihan jälkiruuaksi herkullisia hedelmätortilloja.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- isoja tortillalättyjä
- ½ tuoretta ananasta
- 1 banaani
- 1 päärynä
- 1 nektariini
- 1 omena
- pieni terttu viinirypäleitä
- 1 dl valkoviiniä
- 25 g voita
- 4 rkl siirappia
- 3-4 rkl mantelirouhetta
Valmistusohje
Paista kuoritut ja pilkotut hedelmät voissa Muurikalla. Mausta valkoviinillä ja siirapilla, lisää mantelirouhe joukkoon ja anna kypsyä muutama minuutti. Lämmitä tortillat pannun reunalla ja täytä kuumalla hedelmäsalaatilla. Tarjoa lisäksi chili-suklaakastiketta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Meksikolainen papukeitto
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa