Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hedelmäsavariini

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Vanhanajan hyvää.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

1 kakkuun

  • 150 g pehmeää voita
  • 3 kananmunaa
  • 2 ½ dl kidesokeria
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 ½ tl leivinjauhetta
  • 50 g jauhettuja hasselpähkinöitä
  • 3 jauhettua karvasmantelia

Täyte

  • 2 kiiviä
  • 1 prk ananasrenkaita
  • punaisia cocktailmarjoja
  • noin 1 dl hedelmälientä purkeista
  • halutessasi, 2 rkl maukasta likööriä
  • 3 dl kuohukermaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele ja jauhota rengasvuoka huolellisesti.

2. Vatkaa munat ja sokeri valkoiseksi. Lisää voi pieninä nokareina ja vatkaa edelleen. Yhdistä kuivat ainekset ja lisää taikinaan. Kaada taikina vuokaan.

3. Paista uunin keskitasolla n. 40 minuuttia. Kumoa sitten vuoka niin että kakku irtoaa, mutta jätä se vuokaan.

4. Kuumenna hedelmäliemi ja lusikoi se kakulle. Anna jäähtyä vuoassaan.

5. Kumoa kakku vadille. Vatkaa kerma ja täytä kakkurengas sillä, koristele hedelmillä ja marjoilla.

Lisää aiheesta:

PersikkakakkuAnanaskahvikakkuRaparperipiiras marengin kanssaTaateli-rusinakakkuSitruunakakkuIso omenakakku
HedelmäkakkuKasvisruokaLeivontaMakeat leivonnaisetJälkiruoat

Tuoreimmat aiheesta

Hedelmäkakku
  • 19.11.201820:56
    Koko Suomi leipoo

    Koko Suomi leipoo: Pinjan marokkolainen Meskouta-kakku

  • 02.12.201511:37
    kaupalliset

    Gluteeniton hedelmäkakku

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Ananaskakku

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Banaanikakku suklaakuorrutuksella

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Aprikoosikakku