Hedelmäsalaatti pähkinäkermalla
Julkaistu
Tämä on mukava tapa muunnella tavallista hedelmäsalaattia. Kaikki hedelmät ja marjat sopivat pähkinäkerman kera. Säilytä mielellään hasselpähkinöitä pakkasessa, niin ne ovat aina raikkaita.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 klementiiniä, kalvottomina lohkoina
- 2-3 kiiviä, viipaleina
- 2 dl puristettua appelsiinimehua
- hunajaa
- 2 dl kuohukermaa
- ¾ dl hasselpähkinöitä, hienonnettuna
- sitruskuorta koristeluun
Valmistusohje
1. Kuumenna appelsiinimehu, mausta hunajalla. Keitä kokoon hieman ja anna jäähtyä.
2. Lisää klementiinilohkot appelsiiniin, anna vetäytyä tunti ja laita laseihin kiivin kanssa.
3. Vatkaa kerma kovaksi, kääntele mukaan pähkinät. Pursota tai laita nokareina laseihin.
4. Koristele sitruksella ja kiivillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit