Hedelmäraejuusto
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5671012/landscape16_9/515/290/cf196c66ff2c9bb7adaf7a077ddeb9e6/Ss/903004-3040.jpg)
Raikas jälkiruoka, terveellinen välipala tai vitamiineja kuhiseva aamiainen...
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
3-4 hengelle
- 4 dl raejuustoa
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 purkki ananaspaloja
- 1 rkl sitruunamelissasilppua
- 2 kiiviä viipaleina
Valmistusohje
1. Sekoita raejuustoon hunaja, vaniljasokeri ja puolet ananaspaloista.
2. Kääntele joukkoon silputtu sitruunamelissa ja jaa seos kauniisiin laseihin.
3. Koristele lopuilla hedelmillä ja kauniilla sitruunamelissan lehdellä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka