Hedelmäraejuusto

Raikas jälkiruoka, terveellinen välipala tai vitamiineja kuhiseva aamiainen...

3-4 hengelle

  • 4 dl raejuustoa
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 purkki ananaspaloja
  • 1 rkl sitruunamelissasilppua
  • 2 kiiviä viipaleina

Valmistusohje

1. Sekoita raejuustoon hunaja, vaniljasokeri ja puolet ananaspaloista.

2. Kääntele joukkoon silputtu sitruunamelissa ja jaa seos kauniisiin laseihin.

3. Koristele lopuilla hedelmillä ja kauniilla sitruunamelissan lehdellä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!