Hedelmäquesadillat
Quesadilloja voi tarjoilla muutoinkin kuin valmistacokastikkeen kera. Kokeile vaikka tätä hauskaa hedelmävariaatiota. Quesadilla lämpiää kätevästi uunissa tai mikrossa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
4 annosta
- 8 vehnätortillaa
- 400 g suosikkijuustoasi
- 2 päärynää ja/tai papaija
- 1 vihreä paprika
- 1-2 dl mietoa tacokastiketta
Valmistusohje
1. Kuori päärynä ja/tai papaija ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Myös muut koostumukseltaan samankaltaiset hedelmät sopivat hyvin. Poista paprikasta siemenet ja paloittele ohuiksi tangoiksi.
2. Sekoita keskenään juusto, hedelmät, paprika ja tacokastike. Pane tortillalevyjen toiselle puoliskolle täytettä, taita ja paina yhteen.
3. Lämmitä leipää keskilämmöllä kuivalla paistinpannulla, kunnes juusto on sulanut. Kääntele varoen, jottei leipä pala. Tarjoa kolmeen osaan paloiteltuna.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria