Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Haudutettua mustekalaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Mustekala! Kyllä vain, oktopusseilla on huono maine.

4 hengelle

  • noin 1kg mustekalaa 2,5 cm paloiksi leikattuna
  • 4 ruokalusikallista neitsytoliiviöljyä
  • 3 valkosipulinkynttä murskattuna
  • punaista chilipippuria murskattuna (ei välttämätöntä)
  • 5 sardellifilettä
  • 20 kaprista
  • 12 kirsikkatomaattia neljään osaan jaettuna
  • nippu persiljaa silputtuna
  • suolaa maustamiseen

Tee näin

    Valmistusohje

    - Lämmitä neitsytoliiviöljy pannulla. Lisää valkosipuli, chilit, sardellit ja kaprikset ja anna niiden paistua yhdessä 30 sekuntia.

    - Lisää mustekala ja sekoita. Sekoita joukkoon kirsikkatomaatit ja persilja. Anna hautua miedolla lämmöllä noin tunnin tai kunnes kastike on pehmeää. Lisää suola.

    Lisää aiheesta:

    Sitruunamarinoidut anjoviksetMustekalaa lehtisellerin ja pähkinöiden keraRuokaisa kala-äyriäispataKala- ja äyriäispataMaukas kalapataKalapullapata
    MustekalaPääruoatÄyriäiset

    Tuoreimmat aiheesta

    Mustekala
    • 31.08.202412:00
      Kotikeittiömestarit

      Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan chorizo-äyriäispaella & mustekalan mustemajoneesi

    • 18.02.201300:00
      Välipalat

      Mustekalatempura

    • 18.02.201300:00
      Pääruoat

      Mustekalaa lehtisellerin ja pähkinöiden kera

    • 18.02.201300:00
      Pääruoat

      Haudutettua mustekalaa

    • 18.02.201300:00
      Kananmunaton

      Mustekalaa à l'armoricane