Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Harri Syrjäsen vodkapasta

0:47Näin valmistuu Harri Syrjäsen vodkapastaHarri Syrjänen näyttää videolla, kuinka vodkapasta valmistuu!
Julkaistu 09.01.2023 18:30

MTV LIFESTYLE

Harri Syrjäsen vodkapastaan käytät kätevästi juoman jämät pullon pohjalta.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Ainekset

  • 300 g pastaa
  • 1 punasipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 3 rkl tomaattipyrettä
  • 10 miniluumutomaattia
  • 1–2 dl kermaa/creme fraiche/smetana
  • 4 cl eli pikku huikka vodkaa
  • 1 tuore chili tai 1 tl chilihiutaleita
  • 1–2 dl parmesanraastetta
  • 8–9 dl vettä
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

  1. Leikkaa punasipuli puolirenkaiksi. Pilko chili ja valkosipuli. Halkaise tomaatit.
  2. Kaada kuumaan kasariin oliiviöljyä ja lisää sipuli, valkosipuli, chili, tomaatit ja tomaattipyree. Kuullota hetken aikaa ja lisää vodka.
  3. Kiehauta hetken, jotta alkoholi haihtuu.
  4. Lisää vesi sekä kerma ja anna kiehahtaa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Lisää pastat ja keittele hiljaa hymyillen noin 15 minuuttia.
  6. Raasta parmesaani ja revi basilikan lehtiä joukkoon.

Katso kaikki

Harri Syrjäsen reseptit
!

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen pasta bologneseHarri Syrjäsen punainen curry -kanapastaHarri Syrjäsen sitruunainen tonnikala-valkosipulipastaHarri Syrjäsen italianpataHarri Syrjäsen pinaattinen lohipastaHarri Syrjäsen lasagnekeitto
Pastat ja nuudelitPastaHarri SyrjänenPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Pastat ja nuudelit
  • 4.3.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Pastaa kantarellikastikkeella, paistetuilla kantarelleilla sekä pikkelöidyillä kantarelleilla, Iinan resepti

  • 18.2.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kasvispasta ndujalla, Samulin resepti

  • 18.2.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Tortelliinit punapestolla ja ricotalla sekä tomaatticonsomme, Samulin resepti

  • 31.10.202414:55
    Kasvispasta

    Kurpitsa-uunifetapasta

  • 14.10.202409:55
    Kasvispasta

    Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina